Meditation for kvinder

Meditation for kvinder

Kvinder som ønsker at gøre en forskel, gennem dybere kontakt til essens. 

Meditation for kvinder, henvender sig til dig, som føler dig kaldet til at gøre en forskel og ved af, eller føler, du har noget uudlevet og unikt at udveksle med verden. Hvad enten det er i det nære og familiære, eller i dit arbejdsliv.

De senere år, er jeg blevet meget nysgerrig på, hvad vi selvaktualiserende kvinder har brug for. Hvad kan integrere og manifestere vores dybeste potentialer? Hvad er det, meditation kan og hvad er det der virker, specifikt for os kvinder? Hvordan giver meditation mest mening for os? Traditionel meditation, som koncept og teknik, er skabt og udviklet af mænd, til mænd. Men nu er meditation jo ikke kønbetinget og ikke en teknik, men et værens -nærvær. Et intimt nærvær, hvor sindet er roligt, kroppen afslappet og hjertet åbent. Glædeligt er det, at kvinder er begyndt at dele deres erfaringer med fordybelse, mere og mere, i litteraturen og på YouTubeklip. Jeg har længe følt, at det vil være naturligt for mig, at dele mine mange års erfaringer med forskellige former for meditation. Særligt med selvaktualiserende kvinder.

Med Meditation for kvinder er det mit ønske, at vi sammen kan bidrage vores til, at skabe en ny kvindekultur. At vi gennem vores længsel efter, at manifestere vores sande selv, i vores relationer og arbejdsliv, kan skabe et stærkt og vist søsterskab, fyldt med kærlighed. Rundt omkring i verden, er der en feminin bevægelse i gang. Jeg kalder det, den nye kvindefrigørelse. Denne gang er det ikke kvindens frigørelse fra manden men kvindens frigørelse, fra orienteringen til de traditionelle maskuline værdinormer som; stoicisme ( adskillelse af følelser og fornuft ), kontrol, dominans og aggressiv konkurrence. Bevægelsen har mange navne; feminin power, womens circles, Yin leadership, feminin lederskab, søstersind ect. Mange kvinder kommer med kreative tiltag og projekter, til hvordan vi responderer, på vores verdens akutte behov for forandring. En ting er blevet meget klart. Vi skal hurtigt afløse konkurrence, misundelse, ensomhed og skam, blandt os kvinder, med en dyb lytten, med empati, leg, nysgerrighed, åbenhed, kærlighed, varme og opbakning.  En kvindekultur som giver os frihed og tryghed, til at manifestere fra vores autentiske selv. Min erfaring med, at leve fra mine feminine, sensuelle kvaliteter, er en styrket vished, indefra, i at være den jeg er, og leve mine potentialer. Jeg glæder mig sådan til at dele timer med dig i den ånd.

Fokus i undervisningen er;

1.

Åbne til essens kvaliteter ( se ordforklaring nederst), som er stører end personligheden og vores historie.

2.

Fordybe kontakten til essens og skabe veje til integration i kroppen, i livet og i relationer.

3.

Se på de tre, for kvinder, klassiske blokeringer overfor, at bringe essens med ud i livet.

4.

Coaching i, identitetskiftet fra personligheden til essens.

Indholdet er en kombination af meditation, inquiry, musik, kirtans og bevægelse.

——————————————————————————————————————–

I marts 2019 starter den første gruppe. Gruppen mødes over 4-6 planlagte weekender i 2019.

Derudover inviterer jeg til formiddagsmeditation en gang om måneden. Datoerne er fastlagt. se længere nede i teksten

En gruppe består af max. 6 deltager.

Weekendmodulerne er for dig, der ønsker oplevelsen af hvad meditativ fordybelse kan give dig, over en længere struktureret periode. På weekendmodulerne har vi tid til, at gå i dybden med det, som er vigtig for dig. Ved hjælp af musik, bevægelse og stilhed, guider jeg dig dybere ind i kontakten, til dit sande selv. Ind i din krops mysterie, dit hjertes inderste kærligheds ocean og dine mange essenskvaliteter. Ved hjælp af Inquiry øvelser, viser jeg dig, hvordan du ser kærligt på det, i dig, som skygger for dit sande selv.

Formiddagsmeditation.

Du kan tilmelde dig formiddagsmeditationerne alene, ( uden at gå i en gruppe) hvis det passer dig bedst. tilmeldelse og betaling, skal ske en uge i forvejen.

Formiddagsmeditationerne er også for weekendgrupperne.

Formiddagsmeditationerne varer 2 1/2 time. Jeg guider deltagerne, som samlet gruppe, ind i dybere kontakt til krop, hjerte og essens.

Introduktion til Meditation for kvinder.

Vores første introduktionsdag fandt sted den 12. januar og blev en virkelig skøn dag i fordybelse og glæde.

Til alle som forsat er nysgerrige og jer, som gerne vil  bruge flere timer i samme ånd, afholder holder jeg 3 intro dage mere inden sommerferien 2019.  

Lørdag den 2. marts kl. 10.00 – 14.00

lørdag den 6. april kl. 10.00-14.00

Lørdag den 22. juni kl. 10.00-14.00

Prisen pr. gang er kr. 500.-

Tilmelding sker ved betaling. Betaling senest en måned inden dagen.

Tilmed dig ved at sende mig en mail på randisita@me.com

Sted.

Brønsholmvej 10

2980 Kokkedal.

Gården, som Meditation for kvinder afholdes på, ligger i en hyggelig lille landsby, kun 30 min. i bil fra København, Rådhuspladsen. Det er også nemt at komme hertil med offentlig transport. Bus 353 fra Kokkedal station, holder 3 minutters gang fra gården. Stå af på stoppested, Rugvænget.

Priser & tilmelding.

Et weekendmodul koster kr. 2400,- som betales seneste 30 dage inden start.

Du kan også vælge at betale hele forløbet på en gang.

Pris kr. 9.600,-

Når du betaler hele beløbet på en gang, er de enkelte formiddagsmeditationer ( 10 i alt ) inkluderet i prisen. Derudover inkluderer dette en enkelt session med mig, på et tidspunkt, der passer under forløbet. Det aftaler vi nærmere.

Formiddagsmeditationerne koster kr. 300,- pr. gang. Tilmelding sker ved indbetaling senest en uge inden start.

Ved indbetaling af alle formiddagsmeditationerne ( 10 i alt ) på en gang, senest den 1. februar, sparer du kr. 300,-

Pris i alt kr. 2700,-

Tilmeld dig ved at skrive en mail til mig på randisita@me.com

Ring også gerne hvis du har spørgsmål på tlf. 60 30 12 80.

Al endelig tilmelding sker ved indbetaling.

Ved tilmelding fremsender jeg en faktura.

Bank detaljer detaljer står på fakturaen. Mit mobilpay nummer er 39255.

Husk at skriv dit navn på, samt faktura nummer. Tak.

Afbestilling & tilbagebetaling.

Selvudvikling og meditation er, som du sandsynligvis allerede ved, rammerne om en sensitiv, dybdegående og meget personlig proces. Vi sætter os op til forløbet på forhånd og tuner ind til os selv og gruppen, på en bestemt måde. Det er derfor vigtigt, at du committer dig.

Ved afbestilling af tilmelding til et hold, en måned før start, refunderes hele beløbet med undtagelse af et administrationsgebyr på kr. 500,-

Som udgangspunkt er tilmelding til formiddagsmeditationerne bindende og betaling refunderes ikke.

Medbring.

Yogamåtte og tæppe og evt. pude til at sidde på. Som udgangspunkt sidder vi på stole og mediterer, men du er også meget velkommen til at sidde på egen meditations pude. Medbring egen frokost. Vi har køleskab. Der vil være te og snaks. Klæd dig i behageligt tøj, som du kan bevæge dig i.

Meditation for kvinder. Datoer for 2019..

Datoerne  i 2019.

Februar.

Formiddagsmeditation for alle.

Torsdag den 7/2 Kl. 10.00-12.30 Husk det er på Gammel Strandvej 22 c, 2990 Nivå.

Marts.

Formiddagsmeditation for alle.

Torsdag den 7/3 kl. 10.00-12.30

Lørdag den 9/3 kl. 10.00-17.00

Søndag den 10/3 kl. 10.00-17.00

April.

Formiddagsmeditation for alle.

Torsdag den 11/4 kl. 10.00-12.30

Ekstra Weekendmodul.

Lørdag den 13/4 kl. 10.00 -17.00

Søndag den 14/4 kl. 10.00-17.00

Pris kr. 2400.- 

Maj.

Formiddagsmeditation for alle.

Tirsdag den 9/5 kl. 10.00- 12.30

Weekendmodul.

Lørdag den 11/5 kl. 10.00-17.00

Søndag den 12/5 kl. 10.00-17.00

Juni.

Formiddagsmeditation for alle.

Torsdag den 6/6 kl. 10.00-12.30

☀

————️Sommerferie i juli ️————-

August.

Formiddagsmeditation for alle.

Torsdag den 15/8 kl. 10.00-12.30.

Ekstra Weekendmodul. 

Lørdag den 17/8 kl. 10.00-17.00

Søndag den 18/8 kl. 10.00-17.00

September.

Formiddagsmeditation for alle.

Torsdag den 12/9 kl. 10.00-12.30

Weekendmodul. 

Lørdag den 14/9 kl. 10.00-17.00

Søndag den 15/9 kl. 10.00-17.00

 Oktober.

Formiddagsmeditation for alle.

Torsdag den 17/10 kl. 10.00-12.30

November.

Formiddagsmeditation for alle.

Torsdag den 14/11  kl. 10.00-12.30

Weekendmodul.

Lørdag den 16/11 kl.  10.00-17.00

Søndag den 17/11 kl. 10.00-17.00

December.

Formiddagsmeditation for alle.

Torsdag den 12/12 kl. 10.00-12.30

🌸

————————-—————————-

A

Note 1.

“Kirtan is a very different kind of music.  Based on ancient chants, it has the ability to quiet the mind, if listened to with intention.  Everyone experiences kirtan differently.  As you sing with each other, you will most often experience a deep connection with the music, the others meditating in the group, the earth and yourself. Because kirtan has roots in India, many of the songs are sung in Sanskrit. If you’ve ever chanted, call and response, then you know, how powerful singing in an ancient, holy language can be.  You can be completely immersed in the sound, with no words to distract the mind.  The magic of the chants can then carry you within, to essence and deep quiet, listening to your true Self. 

Kirtan is the Universal language of Spirit, the song of the Soul.”

Note 2.

Essens. Ordforklaring.
OPRINDELSE fra latin essentia egentlig ‘væren’, afledt af esse ‘være’, direkte oversat fra græsk ousia ‘væren, substans, væsen, det væsentlige’ .

Når jeg anvender ordet essens, betyder essens; Vores personlige, individuelle oplevelse af væren. I stedet for essens, kan jeg også sige, min væren eller mit sande selv eller min autentiske væren.

Citat ” Diamond Approach pays a great deal of attention to a more individual way of experiencing Being, called Essence. The concept of Essence is similar to the Hindu idea of Atman. While Being is the true nature of all of reality, Essence is the portion of it that forms the true and personal nature of the soul. It is experienced as a substantial fluid Presence which can differentiate into various qualities or aspects, such as compassion, strength, will, joy, peace, love, value, humanness, personalness, identity, and space. “