Transpersonlig Supervision

Transpersonlig supervision hos Dorthe og Randi.

Foreløbet henvender sig til alle terapeuter, behandlere (også studerende) samt undervisere som resonerer med indholdet.

Forløb i Nivå fra september 2017 til juni 2018.

Transpersolige oplevelser er, når egoet eller selvet midligertidig opløses. Identifikationen med krop og sind ophører i kortere eller længere tid. Her ved vi, at oplevelsen af at være  menneske med krop og sind, blot er en lille del af den uendelige bevidsthed, som er vores sande natur. Vi er det som aldrig fødes eller dør. Et ufatteligt kærligt nærvær som altid har holdt os.

Transpersonlige oplevelser kan være forvirrende for vores vante selv. De ændre hele vores måde at være i livet på, og de fleste af os oplever behov for støtte og vejledning. Behov for at integrere.

Den samlede oplevelse af integretion er, at vi begynder at kunne fungere i kroppen, i verden, i livet, i vores relationer, fra frihed, respekt og kærlighed. En dyb autentisk væren, som ikke kan sammenlignes med egoets selvoptaged tilstand og identifikantion med tanker, følelser og krop.

I transpersonlig supervison har i især foks på tre områder;

  1. Hvad er en transpersonlig erfaring? Hvad gør den ved os og hvordan kan vi orientere os fremover?
  2. Hvordan kender vi forskel på pre-trans og transpersonlige oplevelser? Ved at indrage dine egne cases, bruger vi tid på at skabe mere klarhed over hvordan de skal behandles forskelligt i terapien.
  3. Meditation og inquiry- øvelser.

Forløbet strækker sig fra sidst i september 2017 til start juni 2018 med pause i december måned. Vi mødes ca. en gang om måneden i fem timer pr. gang. Pris kr. 1000.- pr. gang. Du melder dig som udgangspunkt til hele forløbet. Det skaber den bedste kontinuitet for alle deltager. Betaling sker pr. gang, seneste 14 dage inden datoen for næste supervision.

Tilmeldning sker ved indbetaling via mobil pay på en af vores mobil numre. Husk at skrive hele jeres navn samt reference til TP. Supervision.

Ring eller skriv evt. efter nærmere information.Vi glæder os til eventyret sammen med jer.

 

Kærligst Dorthe og Randi

Certificeret ID Psykoterapeut Dorthe Rendtoff

d.rendtoff@privat.dk mobil 22641443

 

Certificeret ID Psykoterapeut Randi Dalgaard J. Lee

randisita@me.com mobil 60301280

recognizethenatureofmind.wordpress.com

Adresse:

Gammel Strandvej 22c, 2990 Nivå

Kystbane-toget stopper 5 minutters gang fra vores praksis og der er parkering lige uden foran indgangen.